Wat dacht je daarvan

Sertig

6 en 14 juni

6 en 14 juni ben ik naar Sertig geweest, ongeveer 7 km van de kliniek vandaan.
Zondag 7 juni was het een erg warme dag en zouden we naar Chur gaan, de oudste stad van Zwitserland. Doordat Chur op 1170 meter hoogte ligt dus het is daar nog warmer en meer benauwd, is er besloten om daar niet heen te gaan. We zouden daarom met de NAD bus naar Sertig gaan zodat er wel een programma was. Van de NAD bus was de accu leeg waardoor we niet met de NAD bus weg konden maar met de stadsbus moesten gaan. Natuurlijk hebben we eerst gekeken hoe laat de bus naar Sertig vertrekt. We stonden mooi op tijd bij de halte waar vervolgens 40 Frank betaald moest worden voor een ritje van 7 km voor drie personen.

Na een half uurtje gelopen te hebben zijn we bij het Walserhuus wat gaan drinken zodat we een half uur later de bus terug naar de kliniek konden nemen. We stonden natuurlijk op tijd bij de halte. Zo op tijd dat we nog even een uurtje extra moesten wachten. Het bleek dat in de wintertijd de bus daar maar een keer in de twee uur rijd.

Daar zaten we dan redelijk geduldig te wachten en het was me toch koud. Gelukkig kon ik daarna nog een warme douche nemen om vervolgens te gaan dineren.

14 juni was het NAD busje weer gemaakt en zijn we met zijn driëen, een andere patiënt en een andere begeleider naar Sertig geweest. Gewoon om er even uit te gaan. We zijn er ongeveer een half uurtje geweest en konden daarna meteen gaan lunchen.

Sertig 6 juni 2015


Sertig 14 juni 2015Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.