Wat dacht je daarvan

Week 2

Eten, bewegen en vooral veel plezier hebben

In een ander land weet je over het algemeen dat er andere eetgewoontes zijn. Hier heb je zeker hele andere eetgewoontes, ze hebben de neiging overal soep van te maken. De soorten soep die ik al gehad heb zijn: aardappelsoep, rode bietensoep, romonescosoep, courgettesoep komkommersoep, maissoep kortom van elke soort groente die door de blender kan daar word soep van gemaakt.
En van bambi in het veld naar bambi op je bord hebben ze ook niet zoveel moeite. Bugs bunny kwam ook nog voorbij afgelopen week.

Bewegen en plezier kunnen heel goed samen gaan. In overleg is hier heel veel mogelijk zoals in plaats van het spreekuur bij de longarts ging ik naar sport en spel. Natuurlijk moet het dan verantwoord zijn. Deze week ook voor de eerste keer weer gezwommen, wat was dat zwaar zeg. Maar ook heerlijk om me vrij te kunnen bewegen.

Deze week heb ik voor het eerst weer buiten op de elektrische fiets mogen fietsen. Het was fijn om even weg te zijn van de kliniek, het was maar een half uur maar dan toch. Dit heb ik gefilmd met mijn actioncam, het filmpje volgt nog.

Zaterdag 1 oktober zijn we naar Dürrboden geweest, daar hebben we een stuk gelopen. Dit heb ik ook gefilmd en de verkorte versie is hieronder te zien. Ik heb er muziek ondergeplaatst om te zorgen dat het geen hijgfilmpje werd.

Dürrboden 1 oktober 2016