Wat dacht je daarvan

Week 6 Alten Zuggenstrasse

Alten Zuggenstrasse, Wiesen

Zondag was er een uitje naar de Alten Zuggenstrasse. Vanuit daar liepen we door naar Wiesen waar we vervolgens de trein konden nemen naar Davos Platz. Het was een tocht van 6,5 km waar we 1,5 uur over hebben gedaan. Natuurlijk zijn we vaak gestopt om foto's te maken. Ik heb met hetzelfde maatje gelopen als op de Jakobshorn. We hebben ongeveer hetzelfde tempo qua lopen dus dat is ideaal.

Op sommige plekken was het ontzettend warm om te lopen in de zon. Andere plekken waren weer erg koud en lag de dauw nog op de grond. We hebben zelfs wolkjes kunnen blazen om half 3 in de middag.

Toen we bij station Wiesen aankwamen hadden we maar een kwartier om de brug bij Wiesen te bekijken. De brug over lopen duurt 5 minuten stond op een bord aangegeven. We zijn zowat over de brug heengerend zodat we de eerstvolgende trein konden nemen. Het is ons gelukt om foto's te maken en op tijd terug te zijn voor de trein.

Het was ontzettend druk in de trein maar gelukkig konden we er bij de derde halte al uit. Daar moesten we een half uurtje wachten om de bus naar de kliniek te nemen. Ik heb een filmpje gemaakt van de tocht die hieronder te bekijken is.

Alten Zuggenstrasse 30 oktober 2016